dimecres, 12 de desembre del 2007

CURS DE TECNIFICACIÓ FEMENÍ 20 I 21 DESEMBRE

Estimades jugadores,

us presentem l'última activitat de l'any, que serà un curs de tecnificació, per a jugadores de tots els nivells, que es realitzarà a les instal·lacions de l'Esportiu Rocafort el dijous i divendres 20 i 21 de desembre, de 19'30 a 21'30!

Seran 4 hores d'entrenament, amb accés a les instal·lacions del club, i un sopar de cloenda de l'Esquaix Femení 2007. Tot per 20€!!!

Esperem les vostres inscripcions, a esquaixfemeni@hotmail.com, o a la Federació Catalana d'Esquaix, per a qualsevol dubte, envieu-nos un correu!!!

Responsables : Anna Ventura /Eva Mo (Monitores titulades per la FCS)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aviam si actualitzeu i feu més jornades i trobades! Que ganes no en falten, ja es va demostrar aquest cap de setmana al Rocafort!

Unknown ha dit...

No tenen temps d'organitzar més trobades, prou feina tenen en trobar-se a si mateixes. Pensa que la Rius està desesperada buscant algu que se la treballi però no sap que ho te difícil, amb aquest tipasso i aquest frontal no es va enlloc !

Anònim ha dit...

Ja es veu que no teniu temps, però si alguna noia mira això, que sàpiga que al Campus d'Estiu de la federació, aquest any hem sigut 5 noies, i esperem superar la xifra l'any que ve.