dimecres, 11 de juliol del 2007

Cròniques de Campionats

Aquest passat cap de setmana es va disputar al Malibu Esportiu el darrer campionat de la temporada abans de l'estiu de veteranes i categoria sub-19.

A veteranes es va fer una lligueta amb la Nuri Sanz, l'Angels de Bunes, la Pili Martin, la Yoly Arredondo i la Rosa Bella, quedant campiona la Nuri, del Squash Marconi, i subcampiona Angels de Bulnes del vei CN Sabadell.

Destacar partits interessants com el de la Nuri i l'Angels, com sempre molt igualat i acabant en un 2-1, en el qual l'Angels anava per davant tot i les remuntades de la Nuri.

Del partit de la Yoly i la Rosa, que va ser l'ultim, s'ha de destacar la traça de Yoly per matar la bola, que va guanyar a una esgotada Rosa Bella per 2-0, quedant en quarta posició en el seu primer campionat. Benvinguda Yoly!

I per acabar, el partit de l'Angels i la Pili, en què l'Angels va fer ús de les seves deixades i boast per combatre la potència de cop de la Pili, jugadora que ha millorat molt en aquest any, i que va demostar una gran flexibilitat durant el campionat.

En categoria sub-19, la Nuria Bernat (16) va quedar campiona, després de derrotar a la Marta Cirera (17) i les dues nove jugadores del Piscines st. Carles Laura Zafrà i Maria Rosa Martinez .
Tant la Marta com la Nuria van guanyar sense problemes a les noves jugadores, per acabar enfrontant-se entre elles en un emocionant partit: el primer set, molt igualat, el va guanyar la Nuria per 9 a 7. El segon set, encara més renyit, també va ser per la jugadora del CN Sant Andreu pel mateix resultat. La Marta haurà d'esperar ara el proper campionat per buscar la victòria.

En enfrontar-se la Laura i la Rosa Maria, pel 3r i 4t lloc, la Laura va resultar-ne la vencedora.