dimecres, 10 d’octubre del 2007

Jornades a clubs 3r Trimestre 2007

La Comissió Femenina d'Esquaix reemprèn les activitats aquest octubre amb l'agenda plena de noves Jornades a clubs, després de l'exitós campionat-trobada al Poliesportiu Casagemas de Badalona.

Com sabeu, les jugadores de TOTS els clubs federats podeu sol·licitar que vinguem a fer una "Jornada" al vostre club, un dia entre setmana, en la qual farem entrenaments, partits i consells tàctics, d'una hora (aproximadament).
Com ho podeu demanar?
1) Reuniu un grup de jugadores d'esquaix del club (com a mínim 2 jugadores)
2) Acordeu un dia que us vagi bé i una hora i...
3) Truqueu a la Federació Catalana d'Esquaix (93 307 95 60) per DEMANAR una JORNADA FEMENINA, i demaneu que us facilitin els nostres telèfons, bé d'Anna Ventura, Rosa Rius o Eva Mo.

i... A jugar!
(Vegeu les fotografies...)
JORNADA MALIBÚ:
3 d'octubre de 2007









JORNADA ALFA 5:
9 d'octubre de 2007
Informació d'Anna Ventura

diumenge, 7 d’octubre del 2007

1r Campionat Femení Casagemes - 6 octubre 2007

Aquest dissabte 6 d'octubre s'ha disputat a les instal.lacions del Poliesportiu Casagemes de Badalona un Open femení de categoria C coincidint amb la 4ª trobada femenina d'esquaix. L'event va tenir 18 participants.

La final la van jugar les dues jugadores de L'Esportiu Rocafort, Anna Ventura i Rosa Rius, guanyant la Rosa per 3-2 en un partit molt igualat i de llarga duració (6-9, 6-9, 9-6, 9-6, 9-2). El tercer lloc va ser per l'Eva Mo en derrotar a una cansada Marta Cirera per 3 a 0.

SEMIFINALS: D'una banda, la Rosa va derrotar a la Marta per 3 a 1,en un partit interessant que facilment podria haver caigut d'una o altra vessant, ja que el resultat va ser 9-4, 9-4, 8-10, 9-7. Per l'altra banda, l'Eva i l'Anna, del mateix club, van jugar un emocionant i llarg partit, en què l'Anna va guanyar 3 a 1 (6-9, 9-3, 2-9, 1-9).

POSICIONS 5 a 8: Al campionat es van jugar les posicions de 1 al 8, quedant:
5ena Laura Roque, 6ena Pili Martín, 7ena Angels de Bunes i 8ena Ester Alcon.
S'ha de dir doncs, que durant tot el campionat, van haver partits emocionants i igualats, com el de la Sonia Fleury amb la Montse Riu (3-2) a prèvies.

Després del dinar conjunt al passeig marítim de badalona, les participants que havien perdut a prèvies van seguir paral.lelament a l'open amb les activitats de la trobada, aconseguint l'objectiu de l'interacció entre totes les participants.

Al mini-campionat per equips que es va realitzar al final de la trobada, l'equip "Las fantasticas" format per: Rosa Pascual, Laura Pacheco, Isable Mendiz i Helena Lladó, va resultar guanyador en derrotar a l'equip "Kira" (Meritxell Cid, Nuria Pacheco, Elena Vives i Montse Riu) per 7 sets a 4.

Cal agraïr a l'Armand Morata per contactar amb els mitjans de comunicació de Badalona i fer possible el ressó de l'esdeveniment al diari, radio i televisió, i al president de la Federació per assistir-hi. Aviat penjarem el reportatge de la televisió a la web.

Gracies a totes per participar i gracies al públic present a la final!

(Crònica de Rosa Rius)